HTML

irkálok

Miről szól a blogom...? Olvasd el és megtudod. Ha kihagyod sem vesztesz semmit.

Friss topikok

Linkblog

Esztergom

2011.03.05. 13:38 hétköznapi történetek

   Elismerésem az esztergomi polgároknak akik minden követ megmozgatnak azért, hogy a város megszabaduljon ettől a tíz "bődültnagy marhától".

Emlékszem, hogy az őszi önkormányzati választások után úgy gondoltam, hogy néhányuknak előbb-utóbb megjön az esze és hajlandóak lesznek a város érdekében a polgármesterrel együttműködni.

Nem így történt.

Azután arra is gondoltam, hogy az országos Fidesz központ fogja megelégelni ezeknek az  unintelligens marháknak az ámokfutását és feloszlatja az itteni szervezetüket. Joggal lehetett számítani erre, hiszen a választások előtt óriásplakátokon, öles betűkkel hirdették az együtt működést.

Ez sem jött be, én pedig újfent megvilágosodtam, hogy ez csupán szlogen volt, nem kellett volna ennyire komolyan venni sem nekem, sem annyi más embernek.

Az LMP levelet írt a "csontvázügyi" államtitkárnak, Budai Gyulának, kérve őt hogy ugyan vizsgálná már ki az előző esztergomi városvezetés viselt dolgait is. Válasza cinikusan az volt, hogy neki nincs ideje 3200 önkormányzat viselt dolgait vizsgálni. Mondom, ez hülye. Nem is azt kérték, csak Tompikánk ámokfutására kérdeztek rá. Ez csak egy (1) darab város és nem is olyan nagy. Csak az adóssága .

Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak több levelet is küldtek a városból (tudomásom szerint a polgármester asszony hármat is), segítségét kérve a városban lévő áldatlan állapotok megszüntetéséért.

Ezeket a leveleket a Miniszterelnök Úr nem tartotta válaszra méltónak mind a mai napig.

Mostanra viszont megvilágosodtam és újra csak tudatosult bennem, hogy minden a hatalomról szól. Meggyes Tamás és emberei most is azt tesznek a városban amit akarnak, ahhoz szabad kezet kaptak. Mivel az országban gyakorlatilag minden fideszes ellenőrzés alatt van a médiától az ügyészségig, nem fogják saját emberüket meghurcolni, mert az rossz fényt vetne a pártra. Ezért is vagyok szkeptikus az utóbbi időben történt feljelentésekkel kapcsolatban, melyek az előző városvezetés ellen történtek. Semmi nem lesz belőlük.

A városban azt beszélik, hogy abból a 20 milliárdos hitelből amit Tompikánk összeszedett, gazdagon juttatott Ovinak is. Pontosan ezt mondták: "bőröndszámra hordta a pénzt". Ami mára teljesen hihetővé vált számomra.

Elszomorító hogy milyen szaremberek közt élünk.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://firkalok.blog.hu/api/trackback/id/tr962712611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása