HTML

irkálok

Miről szól a blogom...? Olvasd el és megtudod. Ha kihagyod sem vesztesz semmit.

Friss topikok

Linkblog

Esztergom

2011.04.12. 21:39 hétköznapi történetek

 Aki csak kicsit is ismeri az esztergomi helyzetet, az tudja, hogy a várost így nem lehet vezetni. Az új választások kiírására azért volna szükség, hogy megteremtse a lehetőséget egy egységes városvezetés létrejöttéhez, amit az itt élők csaknem mindannyian szeretnének.

De azt is tudja mindenki, hogy egy előrehozott időszaki választáson a Fidesznek esélye sem volna a polgármesteri poszt megszerzésére. Még képviselőjelöltje sem jutna be a testületbe, és ez nem túlzás. Ha így történne, ez hatalmas presztízsveszteség lenne számukra.

Havas Henrik mondja erről a videoblogjában, hogy Meggyes Tamás a Fidesz tőkesúlya. Orbánnak szüksége van Meggyesre a parlamenti 2/3 megtartásához.

Az pedig, hogy egy hiteltelenné vált ember mögé áll, kit érdekel.

Hogy a város közben teljesen ellehetetlenül, az sem érdekli.

Erkölcs, etika, közéleti tisztaság.., hol vannak már Orbántól és a Fidesz MPP-től. Ma már csak egy dolog fontos számukra:

A HATALOM!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://firkalok.blog.hu/api/trackback/id/tr362821449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása